Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lapinliha,poronkäristys 750g3.7g5.1kcal0.8g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow2g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2.5g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g27kcal2.8g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g13kcal1.4g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g68kcal7.2g2.1g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=209710