PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss5.5g4.1kcal0.1g1g0g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g5.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)2.8g5.5kcal0.4g0.3g0.3g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g5.5g3.3kcal0g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal1.2g3.6g1.2g0g
Valittu annoskoko19g15kcal0.6g1.8g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.3g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g78kcal3.1g9.3g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214372