Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 6.9g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 5.7g2kcal0.3g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme bonjour 14% valkosipuli3.4g5.9kcal0.3g0.1g0.5g0g
Juusto, Arla Kadett 5%2.3g4.4kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g29kcal3g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko19g15kcal1.5g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal7.7g3.6g3.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214697