Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green2.1g6.9kcal0.5g1g0g0.3g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g2.1g3.4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g30kcal1.4g2.6g1.4g0.6g
Valittu annoskoko19g15kcal0.7g1.3g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.4g0.7g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215764