Jauhelihapohjainen pizza

Sekoita jauheliha munan kanssa.

Mausta ja levitä ohueksi pellille.

Paista 200 astetta noin 20 min ja lisää täytteet, paista vielä ylälämmöllä noin 5 min 250 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Satusirkka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomu naudan jauheliha (Atria), annos 400g9g17kcal1.8g0g1.1g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Mozzarella viipaloitu, Juustoportti (175g)4g10kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kalkkunaleike (Snellman)1.8g1.7kcal0.3g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal6.2g0.2g3.8g0g
Valittu annoskoko19g31kcal3.1g0.1g1.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.6g0.1g1g0g
Arvot/100g100g159kcal16g0.5g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216398