Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.2g12kcal1.4g0g0.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Punaviini, 12%1.3g1.1kcal0g0g0g0g
Bataatti, kuorittu 3.1g2.5kcal0g0.5g0g0.1g
Kesäkurpitsa3.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g41kcal2.8g1.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g0.7g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.7g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g106kcal7.1g3.6g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267