Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 1.4g6.5kcal0.3g0g0.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 2.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Spagetti 0.9g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g23kcal1g1.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko20g12kcal0.5g0.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g59kcal2.6g4.1g3.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143