Hyydykekakku (marja-jogurtti)

Digestivekeksit ja sulatettu voi sekaisin ja painellaan vuokan (18cm) pohjalle.

Sekoitetaan rahka ja jogurtti ja marjat.

Liotetaan liivatelehdet kylmässä vedessä ja sekoitetaan puristettuna tilkkaan juuri kiehautettua vettä.

Sekoitetaan liivatevesi marjajogurttirahkaan.

Kaadetaan seos vuokaan piparipohjan päälle.

Hyydytetään muutama tunti jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 601 grammaa

Jonnag86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestivekeksi (Lu), annos 100g3.6g16kcal0.3g2.4g0.6g0.1g
Voi (perinteinen meijerivoi)1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Liivatelehti, gelatiini0.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Jogurtti, maustamaton A (Valio) 100 g, 1 dl2.4g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maitorahka (Pirkka)8.1g5.4kcal1g0.3g0g0g
Vaniljakreemijauhe, annos 100g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vadelma 2.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g70kcal3.2g6.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g35kcal1.6g3.4g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.8g1.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g180kcal8.2g17.4g8.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218475