Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g16g22kcal3.4g0g0.9g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola1.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g1.7g5.9kcal0.2g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g62kcal7.4g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko20g31kcal3.7g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna10g16kcal1.9g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g160kcal19g0.5g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218955