Papuchili (zone)

Paista jauheliha öljytilkassa.

Mausta suolalla, pippurilla, juustokuminalla, chilijauheella, maustepippurilla ja korianterilla.

Siirrä sivuun ja paista lopussa öljyssä sipuli ja paprika sekä valkosipuli.

Yhdistä kaikki loput aineet ja kuumenna.

Minä tein slow cookerissa, jossa kypsennys vielä 7 tuntia low-asetuksella.

Voi myös haudutella padassa, luulisin että tunti-pari olisi silloin sopiva aika miedolla lämmöllä kannen alla, välillä sekoitellen.

Jos haluat, lisäkkeeksi käy riisi, itse nautin salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g2.1g2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Paistijauheliha nauta 5%5.2g6.7kcal1.1g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3.8g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Persilja 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal2.8g2.2g1.2g0.8g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g1.1g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.6g0.3g0.2g
Arvot/100g100g80kcal7.1g5.6g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219886