Kirkas lihakeitto

Jauheliha ruskistetaan öljyssä, lisätään litraan vattä.

Perunat, liemipussi ja haluamansa mausteet kattilaan myös, keitetään kypsäksi ja nautitaan ruisleivän ja juustosiivun kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirkas Juureskeitto Knorr, kuivana/37g pussi0.4g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5.4g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Hirvenjauheliha oma saalis2.7g3kcal0.6g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal1.4g2g0.8g0.4g
Valittu annoskoko20g10kcal0.7g1g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g5.1g2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221467