Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 6.1g14kcal1.2g0g1g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1.9g6.4kcal0g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal2.8g0.8g3.6g0.4g
Valittu annoskoko19g24kcal1.4g0.4g1.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.7g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g123kcal7.2g2.1g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513