Lihamureke (täytetty)

Jauheliha, kananmunat & kerma sekaisin.

Levitä puolet vuokaan, päälle paprika, koskenlaskija sekä feta.

Loppu jauhelihasekoitus kanneksi ja uuniin 200 asteeseen, n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.5g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Jauheliha, sika-nauta 9g20kcal1.6g0g1.6g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto2.9g8kcal0.5g0g0.6g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Paprika vihreä 2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g2.3g3.7kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g74kcal5.6g0.2g5.6g0g
Valittu annoskoko20g37kcal2.8g0.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.4g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g189kcal14.3g0.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224236