Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Aurajuusto2.9g10kcal0.6g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal1.4g1g2.6g0.2g
Valittu annoskoko20g17kcal0.7g0.5g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.4g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g89kcal3.6g2.6g6.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=224569