Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Linssi-punainen (raaka)2g6kcal0.5g1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.3g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g20kcal1.4g3.2g0g0.4g
Valittu annoskoko20g10kcal0.7g1.6g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Arvot/100g100g50kcal3.6g8.2g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226741