Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Helmilintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7g23kcal1.9g0g1.7g0g
Maissi jyvät 8g12kcal0.2g2.1g0.2g0.3g
Kesäkurpitsa3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g77kcal4.8g4.4g4.4g0.6g
Valittu annoskoko20g39kcal2.4g2.2g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g19kcal1.2g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g199kcal12.3g11.3g11.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=227729