Itämainen kala-katkarapukeitto (Pirkka)

Kiehauta vesi ja liemikuutio.

Lisää riisi.

Keitä kannen alla 10-12 minuuttia.

Lisää kirjolohisuikaleet ja keitä pari minuuttia, kunnes lohi on kypsää.

Mausta limetinmehulla ja inkivääritahnalla.

Lisää katkaravut ja kuutioidut tomaatit.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kattila pois levyltä.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Hienonna pinnalle runsaasti tuoretta tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 449 grammaa

Niamara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jasmiiniriisi, pirkka1.1g3.8kcal0.1g0.9g0g0g
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)3.3g6.8kcal0.5g0.1g0.5g0g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g0.1g0kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli mauste0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal1.8g2.2g1g0g
Valittu annoskoko20g13kcal0.9g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g66kcal4.6g5.6g2.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228253