Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 14g20kcal2.2g0g1.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g2.8g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tilli, tuore 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Aurajuusto1.7g5.7kcal0.3g0g0.5g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal5.2g0.2g4g0g
Valittu annoskoko20g30kcal2.6g0.1g2g0g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal1.3g0.1g1g0g
Arvot/100g100g152kcal13.3g0.5g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229022