Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.5kcal0g0g0.6g0g
Oltermanni, perinteinen0.8g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g3.4g20kcal0.7g0.2g1.8g0g
Rahka, valio0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Keräkaali, 100g7.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sipuli 1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu2.6g4.5kcal0.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal4.2g1.6g5.8g0.4g
Valittu annoskoko20g39kcal2.1g0.8g2.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.1g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g202kcal10.8g4.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=230436