Rinkutinkun kaalilaatikko

Jauheliha paistetaan suikaloidun kaalen kanssa ja nämä kaadetaan pataan.

Ohrasuurimot, vesi, mausteet ja silputtu porkkana perään ja kiehutetaan liedellä n. 20 min. Sitten pata uuniin 175 astetta, n. tunti.

Chili mausteena olen käyttänyt Santa Marian Chili Explosion maustetta ja se tuo mielestäni mukavasti 'soundia' ruokaan mustapippurin sijaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali7.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.1g6.8kcal0.8g0g0.4g0g
Ohrasuurimo 1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g25kcal2g2g0.8g0.8g
Valittu annoskoko20g13kcal1g1g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g6kcal0.5g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g65kcal5.1g5.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232126