Muropiirakka (päärynä, rahka)

Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Teehelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g8.3g38kcal0.5g3.7g2.4g0.1g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g4.1g7kcal0.3g0.7g0.4g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.2g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g105kcal2g11.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko20g53kcal1g5.8g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g26kcal0.5g2.9g1.5g0.1g
Arvot/100g100g270kcal5.1g29.7g14.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=232509