Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 7.9g2.6kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Katkarapu 1.3g0.9kcal0.2g0g0g0g
Vesi7.9g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g15kcal0.8g1g0.4g0.4g
Valittu annoskoko20g7kcal0.4g0.5g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g37kcal2.1g2.6g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834