Makaronilaatikko täysmaitoon

Makaroni keitetetään niukassa vedessä, johon on lisätty liemikuutio, muutama minuutti . Lisätään maito ja keitetään kypsäksi.

Lisätään hieman jäähtyneeseen seokseen munat sekä paistettu sipuli ja jauheliha.

Lisäksi mausteita, kuten suolaa, pippuria, oreganoa, salviaa tms.
Pintaan juustoraaste ja uuniin n. 200 C kunnes pinta on ruskistunut ja neste imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Marjolaine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 6.3g4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.9g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%4.4g7.5kcal0.9g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g79kcal4.6g9.4g2.4g0.4g
Valittu annoskoko19g40kcal2.3g4.7g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g20kcal1.2g2.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g205kcal11.9g24.2g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235103