Maukas kanakeitto (karppaus)

Paista kana pannulla öljyssä.

Lisää kattilaan vettä ja suolaa, sekä soija.

Lisää valkosipuli kanan sekaan, sekä curry tahna.

Ja mausta oman maun mukaan.

Lisää kanaseos kattilaan, lisää wokit kattilaan sekä sinappi, koskenlaskija sekä kerma.

Lisää lopuksi kuutioidut persikat ja silputtu ruohosipuli.

Tarjoile kuumana.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Wokkivihannekset Classic (Findus), annos 250g6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Atria broilerin fileesuikale naturell7.5g8.2kcal1.7g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.5g8.5kcal0g0.1g0.9g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0kcal0g0g0g0g
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 1.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Pirkka aasia vihreä currytahna (15g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g49kcal3.8g1g3.2g0.4g
Valittu annoskoko20g25kcal1.9g0.5g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal1g0.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g125kcal9.6g2.5g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235211