Ruisprochetta

Sekoita keskenään tonnikala, creme fraiche ja pesto.

Levitä seosta kullekkin ruispalalle.

Halkaise kirsikkatomaatit ja jaa ne leipien päälle.

Pilko mozzarella ja levittele leipien päälle.

25-30min 200C

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Jadas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]3.8g4.6kcal0.5g0.1g0.3g0g
Pesto (Pirkka)0.5g2.9kcal0g0g0.3g0g
Ruisleipä pyöreät palat (Leipäaitta), annos 30g6.1g14kcal0.5g2.6g0.2g0.7g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.5g7kcal0.1g0.1g0.7g0g
Mozzarella, Euroshopper2.5g6.3kcal0.5g0g0.5g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g71kcal3.2g6g4g1.6g
Valittu annoskoko20g35kcal1.6g3g2g0.8g
Annoskoko puolitettuna10g18kcal0.8g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g182kcal8.2g15.4g10.3g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239983