Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 7.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Sianliha keskiarvo 5.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 2.9g11kcal0.1g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g59kcal2.6g1.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko20g29kcal1.3g0.6g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g15kcal0.7g0.3g1.2g0.1g
Arvot/100g100g150kcal6.7g3.1g11.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824