Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 0.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Hiiva, 50g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruispuurohiutale0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.1g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 4g9kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto1.3g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g43kcal2.8g2.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko20g21kcal1.4g1.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g11kcal0.7g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.2g7.2g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670