Tomaattinen kanapata

1 paprika
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
5 tomaattia
3 broilerin koipireisipalaa
6 dl (tai tarpeen mukaan) kanalientä

Pilko sipulit, paprika ja tomaatit, joista on kanta poistettu.

Tomaatit kannattaa jättää suurehkoiksi lohkoiksi.

Pilko koipireisipalat kahteen osaan nivelen kohdalta.

Poista nahka ja pyörittele palat vehnäjauhoissa.

Jos käytät marinoimatonta kanaa, mausta palat ennen jauhottamista makusi mukaan.

Kuullota sipulit ja paprika pannulla öljyssä ja laita pataan.

Ruskista sitten kananpalat ja lado ne pataan sipulien ja paprikan sekaan.

Laita pilkotut tomaatit pataan muiden ainesten joukkoon.

Mausta pippurilla ja vaikka yrteillä, esim timjamilla tai basilikalla.

Huuhdo paistinpannu kanaliemellä saadaksesi kaikki maut talteen ja kaada se sitten pataan.

Kanalientä kannattaa käyttää sen verran, että kananpalat peittyvät.

Paista 175-asteisessa uunissa 1-1,5 tuntia.

Tarjoa riisin tai esim perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Ainuli77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti 5.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Broilerin koipireisi, nahaton, pelkkä liha6.7g8.1kcal1.1g0g0.3g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal2.2g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko20g11kcal1.1g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.6g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g54kcal5.6g2.1g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244821