Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g6.5g16kcal0g4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g97kcal2.4g18g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g48kcal1.2g9g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.6g4.5g0.4g0.1g
Arvot/100g100g247kcal6.1g45.9g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513