Appelsiini-mantelikakku

1. vaahdota pehmeä sokeri ja rasva
2. vatkaa munat yksitellen
3. sekoita keskenään kuivat aineet.

Sekoita appelsiinimehu ja 1 yhden appelsiinin raastettu kuori jugurttiin.

Lisää niitä vuorotellen taikinaan.

4. Laita taikina irtopohjavuokaan, n. 24-26 cm. Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1078 grammaa

503435
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauhot (type 55), annos 65g4.1g14kcal0.4g2.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.4g8.7kcal0.3g0.1g0.8g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)3.6g5kcal0.3g0.2g0.4g0g
Appelsiinimehu, 2 dl0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g137kcal2.8g13g8.2g0g
Valittu annoskoko20g68kcal1.4g6.5g4.1g0g
Annoskoko puolitettuna10g34kcal0.7g3.3g2.1g0g
Arvot/100g100g351kcal7.2g33.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245576