Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g3.8g1.3kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g2.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi8.6g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g9kcal0g1.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko20g5kcal0g0.6g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g24kcal0g3.1g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921