Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g8g10kcal1.3g0.1g0.4g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 8g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g3.2g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Voi 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g31kcal2.8g1g1.8g0g
Valittu annoskoko20g16kcal1.4g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.7g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.5g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310