Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)9g11kcal1g0g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki3.6g2.9kcal0.5g0.1g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.8g6.5kcal0.5g0g0.5g0g
Kebabliha 3.6g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal5.8g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko20g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal1.5g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g170kcal14.9g0.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159