Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g2.2g7.7kcal0.3g1.5g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g1.6g4.4kcal0g0.1g0.5g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)0.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g26kcal0.8g3.4g1g1.4g
Valittu annoskoko20g13kcal0.4g1.7g0.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.2g0.9g0.3g0.4g
Arvot/100g100g68kcal2.1g8.7g2.6g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251610