Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki11g10kcal1.7g0.3g0.2g0g
Kauralese 1g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g0.6g3.4kcal0.1g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu6.7g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g51kcal5.4g1.6g2.4g0.4g
Valittu annoskoko20g26kcal2.7g0.8g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal1.4g0.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g131kcal13.8g4.1g6.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396