Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.8g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.8g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g5.2g2.6kcal0.1g0.4g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g2.8g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g28kcal2g1.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko20g14kcal1g0.7g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g7kcal0.5g0.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.1g3.6g3.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484