Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 4.1g13kcal0.3g2.4g0.1g0.4g
Oliiviöljy 0.5g4.9kcal0g0g0.5g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g1.9g3.1kcal0.4g0g0.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.9g4.3kcal0.3g0g0.3g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g2.7g8.8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal5.2g4.8g4.4g0.8g
Valittu annoskoko19g43kcal2.6g2.4g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.3g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g223kcal13.5g12.4g11.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=253568