Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio5.2g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)3.2g18kcal0g0g1.9g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.7g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g96kcal2.6g10.2g4.6g0.4g
Valittu annoskoko20g48kcal1.3g5.1g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g24kcal0.7g2.6g1.2g0.1g
Arvot/100g100g246kcal6.7g26.2g11.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318