Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g5.1g8.6kcal1g0g0.5g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g4.2g5.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kantarelli 1.7g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g32kcal2.2g1g1.8g0.2g
Valittu annoskoko20g16kcal1.1g0.5g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g8kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.6g2.6g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993