Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.3g1.7kcal0g0.4g0g0g
Lanttu 1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton2.1g4.7kcal0.2g0.1g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g16kcal0.4g1.4g0.8g0g
Valittu annoskoko20g8kcal0.2g0.7g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.1g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g41kcal1g3.6g2.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256320