Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.4g7.7kcal0.7g0g0.6g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g6.6g4.3kcal0.8g0.3g0g0g
Soijajauho rasvainen 1.1g5.4kcal0.4g0.3g0.3g0.1g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.7g2.1kcal0.2g0g0.1g0.2g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)0.7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.7g4.4kcal0.2g0g0.4g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Oltermanni, perinteinen3.3g12kcal0.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g88kcal6.4g1.8g6.2g1.2g
Valittu annoskoko20g44kcal3.2g0.9g3.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.6g0.5g1.6g0.3g
Arvot/100g100g224kcal16.3g4.6g15.8g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603