Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton3.9g8.7kcal0.4g0.1g0.7g0g
Porkkanaraaste 200g2.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy rainbow0.1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g13g14kcal0.3g3.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g50kcal1.4g6.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko19g25kcal0.7g3.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g13kcal0.4g1.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g129kcal3.6g17g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711