Suklaamousse (mascarpone) (karppi)

Ainekset vain kipossa sekaisin (suklaa raastaen).

Makeus ja kaakao kannattaa tsekata oman maun mukaan.

Alkuperäisessä ohjeessa oli kerman tilalla kookosmaitoa (2dl).

(ekassa satsissa; 4 annosta:
mascarpone: 250g
kermaa: 170g
kaakao: 6g
Mak. aine: 2g
fazer thin dark: 5g)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mascarpone Santa Lucia (Galbani), annos 250g11g43kcal0.5g0.5g4.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.7g29kcal0.2g0.3g3.1g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.6kcal0g0g0g0.1g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g146kcal1.4g2g14.8g0.2g
Valittu annoskoko20g73kcal0.7g1g7.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g37kcal0.4g0.5g3.7g0.1g
Arvot/100g100g374kcal3.6g5.1g37.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264328