Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.1g8.5kcal1g0g0.5g0g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.5g1.6kcal0g0.3g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g35kcal2.2g1.6g2g0.4g
Valittu annoskoko20g18kcal1.1g0.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g90kcal5.6g4.1g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264423