Iloleipurin banaanikakku

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Sulata voi, anna jäähtyä.

Vatkaa muna ja sokeri, lisää voi, kuivat aineet ja soseutettu banaani.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan, paista 15-20 min/200 C.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 38 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g14kcal0.4g2.9g0.1g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Sokeri 2.2g8.9kcal0g2.2g0g0g
Banaani, kuorittu 5.2g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g123kcal1.8g12.6g7g0.6g
Valittu annoskoko20g62kcal0.9g6.3g3.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g31kcal0.5g3.2g1.8g0.2g
Arvot/100g100g313kcal4.6g32g17.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264700