Parmesan Kana

Kanafileet (550 g) leikataan suikaleiksi ja pyöritetään sulatetussa voissa (100 g) ja tämän jälkeen parmesan juustosta (45 g), persiljasta (kourallinen) sekä korppujauhossa (1 dl) valmistetussa seoksessa.

Lopuksi suikaleet pannaan uuniin (225 Celssiusta) 15 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Carllange4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafile (Kariniemi), annos 110g14g15kcal3.2g0g0.3g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g1.1g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho 1.3g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g86kcal7.4g2g5.4g0.2g
Valittu annoskoko20g43kcal3.7g1g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g22kcal1.9g0.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g222kcal19g5.1g13.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265480