Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%7.6g13kcal1.5g0g0.8g0g
Peruna, keskikokoinen 60g6.9g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g40kcal3.2g2.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko20g20kcal1.6g1.2g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna10g10kcal0.8g0.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g102kcal8.2g6.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266262