Kalakeitto

1. Kuori perunat ja lisää ne kiehuvaan veteen.

2. Lisää suola ja pippuri.

3. Kuullota sipuli pannulla ja lisää joukkoon.

4. Kun perunat ovat puoliksi kypsyneet, lisää kala, ja oivariini.

5. Sekoita vehnäjauhot kylmään maitoon ja lisää maito keittoon.

6. Anna kiehua hiljalleen n. 10 min.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Fatsin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 4g3.1kcal0.7g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Oivariini pehmeästi levittyvä, 6g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g21kcal2g2.2g0.4g0g
Valittu annoskoko20g11kcal1g1.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g5kcal0.5g0.6g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal5.1g5.6g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266519