Tomaattikalkkunapasta

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä, lisää kuutioitu kalkkuna ja tomaattimurska.

Anna kiehahtaa 10min ja lisää mausteet.

Keitä pasta, kaada kastike pastan sekaan ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g4.4g3.4kcal0.7g0.1g0g0g
Tomaattimurska 4.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 8.8g9kcal0.4g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.7kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g36kcal2.2g4.4g0.8g0.6g
Valittu annoskoko20g18kcal1.1g2.2g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna10g9kcal0.6g1.1g0.2g0.2g
Arvot/100g100g93kcal5.6g11.3g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267240