Kermainen pinaatti-sienipasta

1. Keitä pasta kevyesti suolatussa vedessä isossa kattilassa.

Ota keitinvettä talteen 1,75dl myöhempää varten.

2. Kuumenna sillä välin öljy paistinpannussa.

Lisää sienet ja paista niitä sekoittaen n. 8 min, kunnes ovat lähes rapeita.

Lisää oregano, kasvisliemi ja sitruunamehu ja keitä 10-12 min tai kunnes kastike on kiehunut puoliksi kokoon.

3. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja pinaatti ja kypsennä keskilämmöllä 3-5 min. Lisää pastan keitinliemi ja pasta ja sekoita kunnolla.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan ja kuumenna vielä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Ps3
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Pennepasta, Gallo5.1g17kcal0.6g3.4g0.1g0.3g
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 4.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, 2%, Hovi, maustamaton1.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g3.4g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g48kcal1.8g7g1.2g0.8g
Valittu annoskoko20g24kcal0.9g3.5g0.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna10g12kcal0.5g1.8g0.3g0.2g
Arvot/100g100g121kcal4.6g17.9g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267605